Track & Trace

Als je iets besteld hebt bij Teamcenter Waasland BV proberen wij de bestelling zo snel als mogelijk te versturen. Zodra je bestelling bij Teamcenter Waasland BV geplaatst is, ontvang je een orderbevestiging op het e-mailadres waarmee je aangemeld bent. Hierin staan alle gegevens van de door jouw geplaatste order. Zodra de betaling bij ons binnen is, gaan wij over tot verzending. Past je bestelling niet door de brievenbus? Dan ontvang je van ons altijd een track & trace code zodat je op de hoogte blijft van de status van je zending. Zo hoef je niet de hele dag thuis te blijven.

Wanneer je bij Teamcenter Waasland BV een bestelling plaatst op werkdagen van maandag t/m vrijdag voor 17:00 uur en deze betaald via iDEAL, MrCash, Paypal of creditcard, dan wordt deze diezelfde dag nog verzonden en zal je het product de volgende dag al kunnen dragen (uitgezonderd weekenden en feestdagen). Bij een bestelling vanaf vrijdag 18:00 uur, en in het weekend, wordt je order op maandag verwerkt . Bovenstaande levertijden gelden niet wanneer je kiest voor overboeking via IBAN. De levering neemt dan maximaal 1 werkdag meer in beslag.

Let op: De postbode biedt het pakket aan op het door u aangegeven afleveradres. Wanneer uw pakket niet kan worden afgeleverd ontvangt u een briefje met daarop het dichtsbijzijnde DPD ophaal punt waar u het pakket af kunt halen. Dit is het dichtstbijzijnde Pick-up point bij u in de buurt. U hoeft dus niet thuis te zijn om uw pakket te ontvangen.

Uw pakket volgen?
Heeft u een bestelling geplaatst en bent u benieuwd wanneer uw pakket wordt geleverd? Klik hier om de status van uw bestelling te volgen.